20 березня 2017, 10:00

Aequo увійшла до переліку провідних юридичних фірм в Україні згідно з Chambers Global 2017

Aequo

Aequo високо рекомендована у ключових практиках – банківське та фінансове право, корпоративне право / злиття та поглинання, а також вирішення спорів. Керуючий партнер Денис Лисенко, партнери Анна Бабич, Юлія Кирпа й Олександр Мамуня, радник Павло Бєлоусов та позаштатний радник Марина Федоренко визнані одними із провідних українських юристів згідно з щорічним рейтингом Chambers Global 2017, опублікованим 16 березня 2017 року.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


За результатами дослідження Денис Лисенко, керуючий партнер, отримав високу оцінку як видатний юрист, що володіє «стратегічним мисленням і відмінним комерційним баченням». Він консультує з широкого кола транзакційних питань, а також заслужив визнання у сфері конкурентного права.

Анна Бабич, партнер, керівник практик корпоративного права, злиттів та поглинань, отримала надзвичайно позитивні відгуки клієнтів і підвищила свої позиції у рейтингу завдяки активній діяльності на ринку юридичних послуг. За відгуками клієнтів: «Вона віддана своїй справі, ефективна і завжди витримує терміни. Вона все тримає під контролем і завжди пропонує відмінні рішення».

Юлія Кирпа, партнер, керівник практики банківського та фінансового права, піднялась в рейтингу завдяки виключно позитивним відгуками клієнтів і визначним проектам. Вона володіє значним практичним досвідом у сфері M&A у банківському і фінансовому секторі, а також регуляторних питаннях.

Клієнти відзначають її управлінські навички «ентузіазм, харизму, а також експертизу, високу віддачу та уважність до деталей. Вона забезпечує бездоганне виконання завдань». Олександр Мамуня, партнер, керівник практик інтелектуальної власності та вирішення спорів, отримав особливе визнання рейтингу за практичний досвід вирішення спорів у сфері інтелектуальної власності. Згідно з дослідженням, Павло Бєлоусов, радник, керівник практики міжнародного арбітражу, «сповнений ідей, дуже креативний і знаходить оптимальні рішення». Дослідники відмічають Марину Федоренко, позаштатного радника, за активну діяльність у широкому спектрі регуляторних і транзакційних питань, а також за надання якісних консультацій з фінансових питань, пов'язаних з корпоративним правом, злиттями й поглинаннями.

Chambers Global – один із найпрестижніших юридичних довідників у більш ніж 190 країнах та включає тільки ті юридичні фірми та юристів, які отримали високі рекомендації колег та клієнтів в ході дослідження.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати