13 березня 2018, 18:04

Aequo – у найвищому ешелоні рейтингу Chambers Europe 2018

Aequo

Aequo особливо відмічена у практиці інтелектуальної власності, а також високо рекомендована в ключових практиках – антимонопольне та конкурентне право, банківське та фінансове право, корпоративне право, злиття та поглинання, нерухомість, вирішення спорів (міжнародний арбітраж і судові спори), реструктуризація та банкрутство, енергетика та природні ресурси, згідно з нещодавно опублікованим міжнародним юридичним рейтингом Chambers Europe 2018.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Команда практики банківського та фінансового права отримала визнання за глибоку експертизу в регуляторних питаннях, особливо затребувану при наданні консультацій зі знаковими проектами. Один із клієнтів відзначає «значний досвід команди в широкому спектрі питань», а також «відмінну репутацію на ринку юридичних послуг України». Клієнти високо оцінюють Юлію Кирпу, партнера, керівника практики банківського та фінансового права, за її «залученість, здатність працювати з високою самовіддачею та консультувати по суті питання».

Згідно з виданням, команда практики антимонопольного та конкурентного права «має сильні позиції на юридичному ринку». Довідник високо рекомендує Дениса Лисенка, керуючого партнера, за «значний досвід консультування, а також вирішення спорів у сфері антимонопольного та конкурентного права». Сергій Денисенко, радник, відзначений рейтингом як «ключовий експерт практики антимонопольного та конкурентного права».

Chambers Europe відзначає команду практики корпоративного права / M&A за «позитивну динаміку, креативність і глибоке розуміння точки зору клієнта». Джерела високо оцінюють Анну Бабич, партнера, керівника практик корпоративного права, злиттів та поглинань, за «проникливість, уважність до деталей і відмінне комерційне бачення». Згідно з дослідженням, Дениса Лисенка, керуючого партнера, рекомендують як «досвідченого практика з глибокою експертизою», який «відмінно розбирається в питаннях супроводу як локальних, так і транскордонних угод» і «приділяє особливу увагу інвестиційним питанням».

Динамічна команда практики вирішення спорів відзначена за активну діяльність у сфері міжнародного арбітражу та судових спорів. Довідник рекомендує Павла Бєлоусова, радника, керівника практики міжнародного арбітражу, як «професіонала з репутацією, що невпинно зміцнюється, у сфері арбітражних спорів в Україні та за кордоном». Неодноразово згадуваний джерелами як «висхідна зірка», Павло спеціалізується на комерційних та інвестиційних арбітражних спорах і особливо відзначений рейтингом як «експерт у сфері енергетичного арбітражу». Видання відмічає  Олександра Мамуню, партнера, керівника практик інтелектуальної власності та вирішення спорів, за значний послужний список вирішення спорів у сфері ІВ, в число яких входять судові спори і позасудові розгляди, пов'язані з патентами і торговими марками.

Команда практики енергетики та природних ресурсів особливо відзначена рейтингом за розв'язання складних спорів, включаючи міжнародні арбітражні спори, а також за надання якісних консультацій щодо фінансування та розвитку проектів у сфері енергетики.

Сильна команда практики інтелектуальної власності отримала найвище визнання завдяки значному послужному списку вирішення спорів у сфері ІВ. Джерела відзначають глибоке розуміння ринку та прагматизм команди. Одне із джерел високо оцінює «відмінну експертизу в усіх аспектах ІВ та вражаючі навички вирішення судових спорів», а також «високий рівень орієнтованості на потреби клієнтів і надання якісних консультацій». Олександр Мамуня є визнаним лідером у даній сфері. Клієнти відзначають його комерційний підхід і досвід вирішення спорів і називають його «експертом у сфері судових спорів, пов'язаних із торговими марками». Старший юрист Андрій Ніколаєнко представляє інтереси українських і міжнародних компаній з широкого кола питань, пов'язаних із судовим і позасудовим захистом прав ІВ.

Команда практики нерухомості увійшла в рейтинг завдяки активній діяльності на юридичному ринку. Джерела високо оцінюють якість послуг, що надає команда практики: «Вони застосовують комерційний підхід. Їхні консультації чіткі та вичерпні».

Активна команда практики реструктуризації та банкрутства відзначена за високий рівень турботи про клієнтів: «Вони надають відмінні юридичні консультації за розумною ціною. Інтереси клієнтів для них – найважливіший пріоритет, а якість послуг перевищує всі очікування».

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати