19 квітня 2018, 16:44

Aequo – серед найкращих арбітражних практик світу за версією GAR 100 2018

Aequo

Aequo увійшла до переліку найкращих юридичних фірм світу в сфері міжнародного арбітражу відповідно до нещодавно опублікованого щорічного рейтингу провідного спеціалізованого видання Global Arbitration Review – The GAR 100 (11th Edition). The Guide to Specialist International Arbitration Practices 2018.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


 Практика міжнародного арбітражу фірми під керівництвом радника Павла Бєлоусова включає керуючого партнера Дениса Лисенка та партнера Олександра Мамуню. Aequo представляє інтереси клієнтів у багатьох арбітражах, включаючи спори, що розглядаються згідно із регламентами МТП, ЛМАС, ТПС, ЮНСІТРАЛ, Американської арбітражної асоціації, а також Міжнародного комерційного арбітражного суда при Торгово-промисловій палаті України та Міжнародного комерційного арбітражного суда при Торгово-промисловій палаті Росії.

Відповідно до GAR 100, «Aequo завоювала репутацію надійної української юридичної фірми, яку рекомендують для вирішення знакових спорів в нафтогазовій галузі».

Також фірма представляє інтереси клієнтів у спорах в медіаіндустрії. У 2016 році Aequo представила інтереси американського видавництва Forbes у спорі з УМХ, ліцензіатом Forbes в Україні, який розглядався Міжнародним центром вирішення спорів (ICDR). Aequo змогла довести арбітражному суду, що цензура та втручання з боку УМХ у редакційну незалежність Forbes є обґрунтованими підставами для скасування ліцензійної угоди про україномовне видання Forbes.

Павло Бєлоусов«Ми радіємо, що увійшли до рейтингу GAR 100. Це свідчить про визнання наших успіхів у захисті інтересів клієнтів в знакових спорах», – коментує Павло Бєлоусов, керівник практики міжнародного арбітражу Aequo.

GAR 100 – авторитетний міжнародний довідник, який відзначає найкращі юридичні фірми світу, яких рекомендують за результатами дослідження в сфері міжнародного арбітражу, а також надає масштабний якісний аналіз практик міжнародного арбітражу з усього світу.

Більш детальна інформація за посиланням.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати