«Юридична Газета» №51-52 (393-394) від 17 грудня 2013 р.

Коментарі

  • Почему собственный маркетолог лучше внештатного

    В прошлых колонках я говорил о том, что юрфирмам, только начинающим путь к славе и клиентам, имена которых у всех на устах, поначалу не следует терзаться вопросами маркетинга, а просто спокойно работать.

Публікації

Інтерв'ю

  • Серед пріоритетних напрямів роботи у 2013 році були регуляторні питання і питання комплаєнсу

    Другий рік поспіль АО Arzinger обрано офіційним юридичним радником Комітету з охорони здоров’я Європейської бізнес асоціації. Фірма надає постійну експертну підтримку Комітету з питань охорони здоров’я Американської торговельної палати, а також профільній Асоціації виробників інноваційних ліків APRAD.

  • Сьогодні інвестори дивляться на українські компанії розважливіше

    Репутація для інвесторів – це не порожній звук. Заробити добру репутацію досить складно, а втратити її можна дуже швидко. Про ринок капіталів, який маємо у 2013-му, та на які зміни тут слід сподіватися у 2014 році «Юридичній газеті» розповів радник, керівник практики банківського та фінансового права Адвокатського об’єднання Arzinger Олександр Плотніков.

  • Наша компанія сповідує силу спеціалізації

    Міжнародні експерти одностайно вказують на проблему піратства в Україні як на таку, що потребує рішучого розв’язання. Водночас навряд чи це можливо здійснити за допомогою самих лише законодавчих інструментів. Про ці та інші нагальні питання сфери інтелектуальної власності у році, що минає, а також про підсумки роботи у 2013-му та про плани на 2014 рік «Юридичній газеті» розповіла директор Патентно-юридичної компанії IPStyle Марія Ортинська.

  • Необхідність дотримання єдиної судової практики – це стандарт якості судових рішень, визнаний на міжнародному рівні

    Судова система – це частина правопорядку держави в найширшому розумінні цього поняття. Якщо діяльність органів державної влади в певній галузі суспільних відносин неефективна, це призводить до виникнення значних проблем щодо судового захисту порушених прав осіб, пов’язаних із так ою діяльністю.